K
i
e
m
e
l
t

h
í
r
e
k
Kiemelt hírek
 
 

A Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény honlapja (továbbiakban: honlap) és az azon található tartalom (beleértve: szöveg, grafika, kép, szoftver, adatbázis, videó, hanganyag, stb.) szerzői jogi védelem alatt áll. A honlap és az azon található tartalom egészében és részleteiben a Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény szellemi tulajdona vagy azokkal kapcsolatban rendelkezik a megfelelő felhasználói jogokkal.

A honlapra való belépés és a honlap használata csak a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak figyelembevételével és az alábbi feltételekkel lehetséges.

A Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjteménynek kizárólagos joga van a honlap tartalmának bármilyen felhasználására és minden felhasználás írásbeli megállapodás alapján történő engedélyezésére. A honlap tartalma írásbeli megállapodás hiányában az alábbiak szerint használható fel:

A honlapon közzétett tartalom részletét - az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben és a honlap eredeti tartalmához híven - a honlap, mint forrás, valamint ha szerző is megnevezett, az ott megjelölt szerző megnevezésével bárki idézheti.

Tilos a honlap tartalmát számítógépre vagy elektronikus adathordózóra elektronikusan letölteni, arról másolatot készíteni, többszörözni, nyilvánossághoz közvetíteni, terjeszteni, saját vagy más adatbázisban rögzíteni, azzal bármilyen gazdasági/üzletszerű tevékenységet végezni. Tilos minden olyan felhasználás, amely a Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény jogait sérti vagy veszélyezteti.

A honlap látogatója felelős minden olyan kárért, amely a jogszerűtlen, a rendeltetésellenes vagy szerződésellenes használat következménye. A felhasználásra vonatkozó rendelkezések megsértése polgári jogi és büntetőjogi következményeket von maga után.

A Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény a honlap tartalmának összeállításakor maradéktalanul tiszteletben tartja a szerzői jogi, adatvédelmi és egyéb ide vonatkozó hatályos jogszabályi rendelkezéseket.

Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény